BOWEN THERAPIE - ALS EEN GEZOND LIJF U LIEF IS

T 043 -3479811/06-43622439
E de.konink@home.nl
W www.dekoninknatuurlijkgenezen.nl

Mijn naam is Loes Liebrand en ben naast Bowentherapeut ook Tuina- en Ergotherapeut.

Als Ergotherapeut kwam ik in aanraking met de Bowen Techniek en ben de opleiding gaan volgen. Inmiddels heb ik een praktijk waar u naast de Bowen Therapie ook terecht kunt voor Tuina therapie (Chinese massage techniek) Sport- en Ontspanningsmassage en Medical taping / Kinesio taping.

Ik ben aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en geregistreerd therapeut andere geneeswijze bij Sirtag
Op basis van mijn erkenning als therapeut A bij de VBAG, kunnen de behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen.
Dit is afhankelijk van uw ziektekostenverzekering en het gekozen aanvullende pakket.

De Vereniging  |  Media  |  Links  |  Voor Leden  |  contact